Jak działa system blokowania użytkowników?

Czasem na Skelvy mogą się pojawić użytkownicy ze złymi zamiarami. Ludzie, którzy nie przyszli tu aby stworzyć wspaniałą społeczność, dzięki której możesz poznać nowe osoby. Czy to poprzez obrażanie, czy też nękanie innych.

Oczywiste jest, że ludzie mają różne gusta i poczucia humoru. Jedni lubią gry komputerowe, inni dobre seriale itd. Naszym celem nie jest zmuszenie Cię do spotykania się z nimi. Możesz w każdym momencie ich zablokować, opuścić spotkanie i uzupełnić swoje preferencje ponownie.

Jak to wszystko funkcjonuje? 🤪

Kiedy zostaniesz już dołączony do spotkanie, w którym są osoby, z którymi nie masz ochoty się widzieć możesz ich zablokować. W takiej sytuacji system nigdy nie dołączy Cię już do spotkania, w którym jest już ta osoba (jak i również nie zostaniesz z nim połączony w ramach nowego spotkania).

Aby zablokować użytkownika naciśnij belkę z jego profilem. Wysunie się wtedy panel, na którym zobaczysz więcej detali o użytkowniku jak i będziesz mógł go zablokować / wysłać nam zgłoszenie jeśli w jakikolwiek sposób łamie nasze zasady. Nie musi ich oczywiście łamać jeśli chcesz go po prostu zablokować. To narzędzie dla Ciebie do filtrowania ludzi, z którymi nie masz ochoty się widzieć / pisać. 🥰

Ale co jeśli zmienię zdanie?

W każdym momencie z poziomu ustawień możesz przejrzeć i usunąć zablokowanych użytkowników jeśli jednak będziesz miał ochotę ich widzieć w przyszłości.

Jeśli w Skelvy brakuje jakieś funkcji, o której marzysz napisz do nas. Z chęcią przyjrzymy się Twoim spostrzeżeniom!

Polub nasz fanpage i poinformuj znajomych o aplikacji! Aplikację możesz zawsze pobrać z Google Play i App Store.